Home » , » Pertandingan Popular

Pertandingan Popular

Empayar Utama - Friday, March 4, 2011 : No comments

Macam-macam cara untuk bagi popular sesuatu laman web atau blog. Dari teknik SEO, join forum, join trafik exchange, daftar di search engines, tukar link/banner, masuk macam macam laman sosial, blogwalking, bagi tips, bagi hadiah, bagi backhandlink, letak widget sampai tak nampak entri pos, macam-macamlah. Dan yang tengah hot la ni, buat pertandingan.
Hadiah pun pelbagai, dari yang murah sampai yang mahal, cam yiket wayang, enset, kereta, rumah (eh, iya ke?)

Macam biasa, sekarang nih peranan kuasa laman sosial jadi peneraju. Hanya dengan satu patah perkataan ‘like’ boleh menentukan setinggi mana laman kita tu. Kat sini aku tak buat contest tapi dok tolong adik aku yang masuk pertandingan kat AnggunKlasik. Klik gamba nih aja pun boley, tapi pastu kenalah ‘like’ yea (jasamu dikenang - terima kasih semua yang sudi ‘like’) :

(sowi aaa, contest dah abis so gamba pun da tak de...)

Kalau ikut turutan, AnggunKlasik akan mencanak-canak popularnya berbanding dengan pertandingan tu sendiri.

Kat sinipun ada pertandingan gak. Tak caya tengokle sini. Siap hadiah duit lagi.


Haa, ini lukisan budak-budak Tadika sempena hari PIBG Ahad lepas:




Baguslah sebab pertandingan tu cuma nak bagi anak-anak jangan sampai bosan tunggu mesyuarat abis. Satu lagi, mesyuarat PIBG nih memang elok dibuat awal-awal untuk persediaan aktiviti sepanjang tahun nanti.




related posts plugin for wordpress, blogger...
^_^

0 comments:

Post a Comment

Tulislah apapun, aku baca...