Home » , » Meh Ambik Baucar Percuma Ni

Meh Ambik Baucar Percuma Ni

Empayar Utama - Thursday, May 26, 2011 : 2 comments

Korang ni aku nengok kalau ada aja entri pasal Baucar Percuma ke; Contest ke; kat mana-mana blog; laju je korang serbu yek. Dua hari lepasnyer entri aku pos kat Innit tak sampai lima minit terus 10 nangs, tak pernahnya aku dapat sebelum ni. Aku nak tweet pun tak sempat.
Innit
Ni aku nak bagitau ada satu program cam best aja. Aku ada buat entri kat blog satu lagi tapi tu skema nyer pos (lebih kurang cam kontrol ensem). Kat sini kira gerak kerja bebas hehe. Ni ha dia; jeng jeng jeng... Tak de affiliate link la aku tak tipu, klik je lah:
AIP Surveys
Sebenarnya lebih kurang je macam survey program lain tapi tak de bagi cash (belum lagi kot) cuma point terkumpul nanti boleh tukar ngan baucar best-best wooo wa cakap lu.

Sama gak macam nuffnang ke apa ke, kena update profil, dan 4 lagi profil terperinci bagi matching dengan kaji selidik yang nak dihantar nanti. Point korang kat sini dipanggil EPoin. Masuk percuma tak yah takut sebab konsert Akademi Fantasia lepas ni ada imuniti. Eh, apa ni?
AIP Surveys
2,000 EPoin mininum diperlukan untuk tukar ngan baucar.
1 EPoin = RM 0.01.

Tapi program ni kata; baucar hadiah sebenar korang dapat (kalau dapat, tapi rasanya memang senang dapat) mungkin berbeza selagi stok masih ada. Jadi boleh tukar. Aku minat tiket wayang tu, nuffnang tak pernah bagi.
AIP Surveys
Tapi kena ingat - EPoin hangus camtu aja lepas setahun bermula dari tarikh terakhir korang log masuk ke kaji selidik di "Halaman Saya".

Buat masa ini, sori ya belum ada referral (affiliate) program tapi korang masih boleh ajak kengkawan untuk join sekali. Jika mereka tu dah lengkapkan kaji selidik pertama, 350 EPoin buta-buta masuk dalam akaun. Boleh ajak 5 orang sepanjang 180 hari (6 bulan? Melampau ni) tapi nak tambah lebih pun boleh. Buang dulu la sesapa yang tak berminat lepas mendaftar atau mereka yang tak lengkapkan kaji selidik yang pertama.

Haaa apa lagi;
AIP Surveys
related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

2 comments:

Tulislah apapun, aku baca...