Home » » Dah Buat Salah Kena Tanggung Sendiri Tau

Dah Buat Salah Kena Tanggung Sendiri Tau

Empayar Utama - Friday, May 11, 2012 : 17 comments

Baru balik teman budak-budak nengok cerita Ngongkrong sambil pujuk hati sendiri. Serabut semacam je sampai tak fokus langsung pada cerita. Iyalah bila dah buat salah tu, kenalah mengaku salah dan terima hukuman.

Siang tadi ada semangat sikit nak gi kerja. Mana tau sampai-sampai je boleh takde line, nak check satu benda pun sangkak. Jadi, terus aja balik rumah jengah Apesal.com sebab agak lama tak ziarah kang merajuk pula, kan... ^_^
Antara cerita-cerita yang dah disenaraikan...

Yang ini pula kena tendang. Yang terkini tu siap dapat 'last warning' lagi.

Walaupun pengunjung blog aku tak meriah aku tetap berterima kasih kepada Apesal.com sebab jadi antara penyumbang terbesar pengunjung. Malu nak tunjuk statistik takutle sebab dah dapat 'last warning' tuuuu... Untuk yang belum baca FAQ atau baru je nak join Apesal.com; pastikan ikut segala peraturannya ya. Meh kita tengok antara yang penting:
Atas tu kriteria blog, bawah pula kriteria post

Dok tengah baca entri-entri dalam program tu, nampak pulak yang ini:

Erkkkk... Aku salah baca FAQ ke tadi? Terus tutup laptop ajak budak-budak layan Ngongkrong. Itulah cerita hari ni, heheheheh ^_^

related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

17 comments:

  1. Biasa la bro.. banyak songeh tu apesal.. Akhz! Aku penah pakai.. Tapi aku buang.. Sbb membuatkan blog aku jadi slow.. Huhu

    ReplyDelete
  2. ping ke apesal.com ke nih?x pernah dengaq pun...hehehe

    ReplyDelete
  3. ooo...apesal ntah baru tahu pasal Apesal.com ni...

    ReplyDelete
  4. best tak citer ngongkrong tu? =.='

    apesal.com tu buat ape? -,-

    ReplyDelete
  5. ermm...errmm...ermmmm...

    xtau nak komen apa

    hehe

    hye EU~ mana shotbox kamu..xnmpak..ke jaja xperasan

    ReplyDelete
  6. Erkkk alamak. Apesal ni sama la cam Busuk.org; GuaBelog; Ohbelog; dan lain-lain traffic exchange program yang berikan pulangan trafik.

    @tirahzairi;
    cerita saya kongsikan tak tulis pasal earning; tak promot nuff atau iklan (dok perli adalah) dan satu lagi tu ajak semua turun mengundi masa PRU nanti tanpa buat demo tapi kena reject siap kena last warning dari Apesal. Kebetulan terjumpa satu belog siap tunjukkan info bertulis dr nuff camana nak dapat BE dan blog ini lulus untuk tayangan kategori (U). Ngongkrong tu kategori 18 PL budak-budak tak digalakkan menonton hahahahahahahah.

    @CikNurul;
    hehe best ke? Gi le tengok tiket tujuh ringgit je (haaa yang ni aku promot sokongla sikit cerita Melayu)

    ReplyDelete
  7. Sm comfirm x leh join apesal.com sebab belog pasal kehidupan sendiri..

    ReplyDelete
  8. Salam,

    bro tuan blog, seperti yg saya balas di email, saya minta maaf atas isu ni.

    Saya tambah sikit yer kat sini. yg kena last warning bukan post Bersih tu. Dan pada hari berkenaan terlampau banyak post berkaitan bersih (Kutuk, perli, sokong, hentam bersih, hentam kerajaan) jadi moderator kami mungkin melakukan sedikit kesilapan di situ. Tidak ada manusia yg sempurna. Jadi maafkan kami para admin dan moderator.

    Post BE yg bro jumpa tu pon post lama (April 2011) dan masa itu tidak ada peraturan berkenaan post berkaitan BE. Tapi sebab lambakkan post sebegitu rupa, kami menambah pada peraturan kami.

    Bro Crew Fathi, bila yer yg loading lembab tu? Sebab sejak saya join team apesal.com (Julai 2011), tugas utama saya untuk memastikan widget kami tak mengganggu loading blog dan kami juga lihat widget kami loading terlebih dahulu sblm blog habis loading. Berkenaan banyak songeh, kami mmg banyak songeh. hehe. pada kami, kami hanya mahu menjaga kualiti apesal. itu sahaja ;-)

    Peace!

    ReplyDelete
  9. Hehe aiseh Teknikal Apesal.com dah turun padang :)

    Saya tak kisahpun sekurang-kurangnya yang ini saya dapat buat satu cerita, kannn... Makasih sebab respon dengan cepat - menunjukkan tak banyak masalah yang timbul di Apesal. Bis tu, kalau submit cerita ni, reject tak? ^_^

    ReplyDelete
  10. ntah la..dh lme bnda alah tue...copy dr group blogger uitm....dah 2taun logo tue godek2 kt situ...tirah xusik pon...xtaw plak ade adf.ly......erkkkk....dh kne remove kot...dh 2taun kot bnda tue kt situ...huhu

    ReplyDelete
  11. hahaha... <-- kena blur nie...

    biasalah.. entah nape bila melawat blog empayar..rasa otak nie tak berapa berfungsi jer..hehehehe..

    tak layak masuk apesal.com misz domu nie..

    ReplyDelete
  12. owh baru ku tahu apesal buat camtue? ingatkan boleh post apa saja ke apesal tue huhu...sabau jer la EU..

    ReplyDelete
  13. remy tetap singgah utk kenkawan...... cuma kekadang jer lambat...... busy mengsosialkan diri jer...... he3

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...