Home » » Spontaneous Thursday Yang Terlewat - Ramadhan ke 6

Spontaneous Thursday Yang Terlewat - Ramadhan ke 6

Empayar Utama - Thursday, July 26, 2012 : 12 comments



Selamat Berbuka Puasa. Jaga kebersihan yea.

Meh layan yang ini:



Errr, semua tak jadi berbuka ngan nasi lemak tadi :(


related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

12 comments:

  1. eeeeuuu tanak tengok laa video tue huhu nanti xlalu makan nasi lemak lak hihi..


    btw, SELAMAT BERPUASA dan MENYAMBUT BULAN RAMADAN buat EMPAYARUTAMA sekeluarga.

    ReplyDelete
  2. x dapat buka pun video ni...tak tau kenapa sejak balik kg ni youtube x dapat buka...apa2 pun selamat berpuasa yea =)

    ReplyDelete
  3. tak mo tengok!!!! ewwwww!!!

    *terpadam komen EU le. VIAGRA punye pasal!! :(

    ReplyDelete
  4. eeeeeeeeeee....geli nyer..... kalau remy mau termuntah...camner leh ada ulat nie.....
    byk ker bro...? ke sekor tu jer....
    gumok pulak tu.....

    ReplyDelete
  5. perggghhh..mmg terbluweklah. tgk pun rase geli! x baik la diorg buat mcmtu kt customer. huhuhu

    ReplyDelete
  6. xdpt tgok la bro.. sebab misz domu guna wireless unvrsiti..so takley tgok.. apa pun..xmau la tgok lepas bca komen... nanti confirm dah xmkn nasi lemak..

    ReplyDelete
  7. hikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhikhik..................huhuuuu.... cian aiman... **kompom laaa x mkn nsik lamak pasnie...** :'(

    ReplyDelete
  8. xdpt tgok.. line lembap.. tapi ni gambar ulat keee???

    ReplyDelete
  9. nak muntah tengok :| adoh geli gilaaaa

    by the way, saya datang sini nak promot zine sayapatah #2 saya yg haritu tu da event (projek sayapatah 2). baru print. dah boleh kalau nak trade / beli. boleh promokan? haha thanks. info ada kat blog. thanks. hoho.
    sorry saya mengada. jangan lempang saya.

    ReplyDelete
  10. sekali sekala berlaukkn ulat, sedap jugek :p

    ReplyDelete
  11. komen lari dari entry... apakhabar?? dan selamat hari raya jugak :) hai tiap kali dtg sini mesti nak lepak lama2 nak dengar lagu ni >.<

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...