Home » » Selamat Ulang Tahun Ieta

Selamat Ulang Tahun Ieta

Empayar Utama - Saturday, September 28, 2013 : 27 comments

Ini merupakan segmen ketujuh yang aku tolong promot. Harap-harap ianya berjaya bantu blog kawan-kawan se'maya' yang ada dalam cerita ini. Aku tolong support hingga 28 September 2013.

MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta ini terbuka kepada semua rakan blogger. Semua dijemput menyertainya hingga
ia ditutup pada 28 September 2013 jam 11.59 malam.
GIVEAWAY BIRTHDAY ieta, MINI GIVEAWAY

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Perlu Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ para sponsor yang tersenarai.
  2. Buatlah satu entri bertajuk MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta dan publishkan entri tersebut setelah meletak coding entri yang disediakan
  3. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senarai sponsor :
Ieta | Fanpage | Google+
Potia | Fanpage | Google+
Cik Yaya | Fanpage | Google+
Mama | Fanpage | Google+
MummyDarwishesAltafunnisa
Hannoon Setia Alam | Fanpage
Mizi | Google+

Senarai hadiah :
5x Voucher Discount makanan Arab
1 x Topup RM30
6 x Topup RM 10
3x Button Badge
3 x Keychain Comel Paper clip comel

Jom support dan meriahkan Blog ieta. Sertai MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta dengan klik banner di atas...

Ada dua benda aku nak tambah. Pertamanya tak silap aku sesiapa yang berminat nak jadi sponsor masih boleh kot dengan menghubungi ieta. Jadi kena rajin jengah entri MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta takut-takut ada update baru dalam senarai sponsor. Kang tak pasal-pasal penyertaan terbatal sebab 'follow'/'like'/'add' tak lengkap.

Keduanya (jangan ambil hati, aku berterus terang ni) setakat cerita ini dikongsikan [2 Sept 2013 @ 3.40pm]; tak semua sponsor beri sokongan kepada ieta. Tapi entri segmen atau GA lain ada pula. ieta sendiri yang akan menilai pemenang dan rasanya tiada konflik di situ.

Sebelum lupa - Selamat Ulang Tahun ieta semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan, dimurahkan rezeki dan gembira bersama mereka yang tersayang. Semoga ulangtahun kali ini amat bermakna :)

related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

27 comments:

  1. SEMGOA BAHAGIA SEJAHTERA HENDAKNYA...SELAMAT BERGAVEAWAY YE..

    ReplyDelete
  2. ingatkan sapee laaa ieta tu.. anak EU ke bini Eu ker...hehehe

    hb ieta..semoga segala kebaikan dan kejayaan diperolehi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu Jaja™;
      eh kena kenal-kenal tu. Sama profession tuuuuu. Dah baca cerita pasal cikgu lom? Bacalah...

      Delete
  3. Knor & ♥ Nana BamBam ♥;

    macam tak biasa je hehe. Segmen pertama je yang saya join sebab x de hadiah. Yang len-len tu tolong promot je, saya x pernah hantar link

    ReplyDelete
  4. sempat lagi tu nak menjoinkan diri...hee kalau rajin le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carlos;
      haishhhhh hahahaha

      Aishah Jahirah;
      ish sempat sangat. Takyah rajinkan diri. Kopipes je coding terus jadi entri. Sempoi mini GA nih

      Delete
  5. nak kena nyanyi2 ke?tapi aku pemalu orangnya uhuk2.bagus inisiatif ko ni bro merapatkan lagi ukhwah antara blogger dengan join segmen2 cenggini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ko nih zal, makasih ya. Susah tau nak nampak komen ko, lagi-lagi kat belog rojak cam aku punya nih :)

      Delete
  6. assalamualaikum EU

    ini ieta mat saad kan?

    mini GA pun okey janji ada kn... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, sy lah ni... yg dulu pernah join GA encik Ayie tu... siap nak lompat2 lagi coz ada nama dlm you tube tu. hehe. Sy kan budak baru belajar... Dah banyak kali wat segmen. So, 1st kena la buat Mini je dulu... :)

      Delete
    2. Betullah tu Ayie, support jangan tak support tau

      Delete
  7. gd luck moga berjaya., KA dah tekan2 apa yg ada hehehe

    ReplyDelete
  8. Maaf, hari ini baru terperasan. Sesungguhnya, sy rasa nak menitik air mata ats sokongan padu yang EU berikan utk mini GA sy ni. Tak tahu nak balas camana. Hanya Allah sahaja yg membalasnya. Nak masukkan dlm senarai peserta, EU tak bg link entri ini ke ruang komen di entri Mini GA tu. Moga Allah merahmati EU atas kebaikan yg EU buat ini. Dlm minda ni, dah ada sebuah entri utk org2 baik seperti EU ni. Terima kasih ya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cumanya, sy tidak faham dengan maksud komen EU tentang rakan2 blogger sy yg menjadi sponsor utk Mini GA tu. Boleh private msj sy atau pun emel sy. Terima kasih

      Delete
    2. Eh, tak de hal ieta. Sekurang-kurangnya saya ada cerita untuk dikongsi.

      Nanti saya buat satu entri khusus untuk pencerahan ini ya (tunggu saya rajin hehehe)

      Delete
  9. terima kasih banyakk-banyak dengan komen anda yang sangat bernas... terbaik lah!!....

    ReplyDelete
  10. Kesuma Angsana; Cleopatra Baladi; Norhasniza Khalid;

    terima kasih ya. Nanti saya singgah

    ReplyDelete
  11. slmt bersegmen .. rajin sungguh yer. Done cli2k nuffnag juga

    ReplyDelete
  12. Kesuma Angsana; Pencari Allah, Harith Iskandar; Knor;

    Segmen dah tutup. Tahniah kepada pemenang bila diumumkan nanti :)

    ReplyDelete
  13. ieta mat saad kan? cikgu dia nih...dah tutup eh..

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...