Home » , , » Selamat Hari Raya Dari EmpayarUtama, Harap Tiada Yang Berkecil Hati

Selamat Hari Raya Dari EmpayarUtama, Harap Tiada Yang Berkecil Hati

Empayar Utama - Saturday, August 18, 2012 : 17 comments

Tahun ini merupakan bulan puasa yang agak sibuk. Nantilah bila ada masa aku cerita.

Camanapun aku ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang masih sudi singgah baca cerita mengarut yang aku kongsikan. Tak lupa juga ucapan Selamat hari Raya Maaf Zahir Dan Batin buat
semua yang datang jengah; baik yang kenal aku secara peribadi maupun kenal hanya melalui blog; fesbuk atau twitter.

Tahun ini walaupun agak lewat; aku tetap abadikan kenangan bersama arwah abah yang telah pergi. Semoga kita sama-sama dapat berkongsi kenangan manis bersama ayahanda kita yang tercinta. Meh layan lagu Mawi ni:


Salam sayang dari Empayar Utama sekeluarga. Lepas Raya mungkin boleh aktif berblogging semula. Sabar yea ^_^



related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

17 comments:

  1. Selamat Hari raya Aidilfitri.. Ampun maaf dipinta jika ada salah dan silap dari Aku pengembara.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya. Alhamdulillah kita masih boleh menyambut aidil fitri :)

    ReplyDelete
  3. bila nak ada shoutboxx..hihi..
    btw selamat hari raya..:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya sahabat......
    salam syawal ytk sekeluarga..... semoga bergembira....
    maaf dipinta andai remy ada tersalah kata dan tinta...

    ReplyDelete
  5. udah rindu bebenor sama coretan kamu EU...


    JALAN-JALAN MAKAN MEE KARI
    HAI eu, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya juga buat tuan blog..maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  7. salam aidilfitri....terlambat berkunjung ke sini...salah silap mohon maaf...rayakan sebulan...;p

    ReplyDelete
  8. Salam aidilfitri juga.. maaf zahir dan batin.. =)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya :)

    http://farhanazin87.blogspot.com/
    new link blog nana..huhu

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya juga .Lama aku takberblogging rasa janggal plak bila bukak blog ko...apa apa pun selamat bertemu kembali

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri. maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  12. masih syawal lagi ni,bro maaf salah dan silap aie ye...lama tak singgah belog bro,moga sihat2 hendaknya bersama keluarga tercinta..:)

    ReplyDelete
  13. menjejak pren kat sini......
    welcome back!!!!

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...