Cerita Yang Jarang Terkini :

Jerebu Bahagian Dua

Empayar Utama - Sunday, September 22, 2019 : No comments

Bulan Sembilan nih makin menjadi jadi jerebu. Bebudak sekolah yang terkesan syiok terlebih sebab dapat tambahan cuti cuti Malaysia, kannnn.

Banyak jugalah gambar menarik aku terima menerusi wazap.

Di sini aku abadikan antaranya, harap terhibur hehehehe











Lokasi tak pasti...



Jom Tengok Filem BoBoiBoy Movie 2

Empayar Utama - Tuesday, August 13, 2019 : 3 comments

Sejak keluar trailer kat youtube, hero 2 orang tu sibuk betul ajak tengok cerita ni.

So, semalam bawakle si abang dengan kakak dia gi beli tiket di Tebrau City.

Dengar kutipan pun bagus, dah cecah RM 9.9 juta hanya dalam 5 hari setakat semalam.


Haaa tayangan semalam (12.8) pun habis. Nasib baik tayangan untuk hari ni banyak lagi. Tiket tu semalam le belinya...


Sempat lagi nak bergambar dalam mall tu sebelum balik...


...sebelum masuk panggung petang tadi...


...sesi bergambar lagi selepas tayangan...


Boleh terjumpa pulak dinosaur hidup sebelum keluar mall...

Untuk movie ni, aku bagi rating 9.5/10, terbaikkkkk. Ni masih dalam minggu cuti sekolah, bawak bawak ler anak-anak sambil sokong produksi kita, ya :)