Home » » Dekat Tapi Jauh

Dekat Tapi Jauh

Empayar Utama - Tuesday, July 21, 2015 : 4 comments

Tajuk tak boleh blah. Agak syahdu juga sempena Idilfitri, kannnn. Tak taulah releven ke tidak dengan contoh di bawah sebab masa tu memang hening masjid pun belum dengar orang baca ayat suci. 5.20 pagi dan memang bukan 'peak hour' punnnn.

'Line' dok putus manjang. Biasanya 'auto connect' tapi
2-3 menjak ni pasal ntah kena buat manual...


'Connection' ada hehe...


'Connected' tapi signal 'poor'...


Satu 'line' lagi tu jiran sebelah punya. 'Signal' kuat tuuu...


Tengok jauh sikit...


Perghhh 'modem' belakang pc jerkkk... Apa cer???
Sebab tu ler aku kata Dekat Tapi Jauh :)

Ni saja jah buang masa sebab kalau siang nanti buat repot rasanya dah 6-7 kali dah kot repot benda sama. Inikan contoh. Diulangi - pukul 5.20 pagi. Hampehhh...

related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

4 comments:

  1. hi encik, dekat atau jauh masih boleh connection lagi, syukurlah....

    ReplyDelete
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Amazing blog and very interesting stuff you got here!

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...