Home » » eBook Percuma

eBook Percuma

Empayar Utama - Thursday, January 2, 2020 : 1 comment

Sempena tahun baru 2020 ni aku sekadar nak berkongsi je. Siapa yang dah tau dan dah buat, pastu baca pulak entri aku nih - kira siaran ulangan je lah hehe.

Sebetulnya dulu-dulu aku terfikir, bila dah banyak beban kerja sampai lima nam tempat; ada blog tapi terbengkalai cenggitu je, buatlah sesuatu untuk blog tu.

Senang cakap ini jalan pintas untuk mereka yang ada web atau blog tapi tak de masa langsung nak berblogwalking.

Sebelum aku buat keputusan nak berkongsi ni, aku buat dulu selama setengah tahun untuk dapatkan yang terbaik sebagai perkongsian untuk semua. Lepas tapis punya tapis punya tapis punya tapis, haaa tinggal beberapa je yang aku fikir memang sesuai untuk dikongsikan.

Ini Alexa Rank pada 27/12/2019 haritu. Dari tak berdata kira oklah dah nampak kedudukannya:

Page Rank pun sama, dari takde langsung dah dapat PR2:


Yang ini analisa dari Google, aku dapatkan ngam ngam lepas tengah malam 27.12.2019:


Tapi Google takde analisa tiap jam. jadi aku guna program lain untuk dapatkan perincian selepas kul doblas tengah malam 27.12.2019 hingga pukul 11.50 malam 27.12.2019 - hampir 24 jam:


Yang ini je aku musykil kenapa dari 410 jadi 297. Mungkin stastik untuk yang ini dikira selepas jam 7 pagi...

Haaa puas ati kannn tengok 'unique views' dan 'page views' berlambak lambak...

Jadi, untuk terus baca perkongsian percuma aku nih; tekan sini pulokkk...






1 Comments

1 comment:

  1. Did you hear there is a 12 word phrase you can say to your crush... that will induce intense feelings of love and impulsive attraction to you deep inside his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, adore and look after you with all his heart...

    =====> 12 Words Will Fuel A Man's Desire Instinct

    This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to try better than ever before to do his best at looking after your relationship.

    As a matter of fact, fueling this powerful instinct is so essential to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll soon find him expose his soul and mind to you in a way he never experienced before and he'll perceive you as the only woman in the universe who has ever truly tempted him.

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...