Home » » Contest Pertama - Siapa Cepat Dia Dapat

Contest Pertama - Siapa Cepat Dia Dapat

Empayar Utama - Tuesday, May 24, 2011 : No comments

heartbeat
Dua tiga menjak ni kalau berblogwalking, nampak le banner satu program tu namanya HeartBeat.

Ini affiliate program yang tak payah bayar satu sen pun tapi dapat duit kalau join. Program ni ada barang yang dipromosikan.

Nak nengok klik gambar kaler pink belah kiri ni.

Program ni wujud dari tahun 2006 kot kalau ikut pada laman utama dia.
heartbeat

Nak buat review kenalah masuk program tu kalau tak - tulis pakai tangkap muat je, tak pasal-pasal kena tuduh buat fitnah lagi, padan muka aku. Taip ajalah http://heartbeat.my/ ke; atau http://heartbeat.com.my/. Semua akan pergi ke laman utama. Kalau taip http://heartbeat.com pulak korang akan dibawa berjalan-jalan ke laman sign up.

heartbeat
Tu ntah bilalah agaknya Shopping Cart aku akan berisi.

heartbeat

Haaa... ini part paling best ni. Boleh buat contest ke benda ni?

Aku register dapat 8 persen diskaun laku sampai 31 Mei ni. Sapa-sapa nak order guna voucher aku emel la kat aku nanti aku orderkan. Pastu aku pos balik kat alamat yang berjaya buat tempahan - percuma pos penghantaran. Voucher ni aku hadiahkan kepada penghantar emel yang ke 100 50 pertama. Waaa dah macam harga kat program affiliate, makin turun makin turun tapi bayar tetap kena bayar.

Syarat-syaratnya: Satu aja - 'as is what is basis'. Kalau mug; sompek ke, pecah ke time aku dapat, cam tu le aku pos balik. Sama le kalau benda lain. Senangkan contest aku? Cam hampeh je...

HeartBeat ni, eh lupa. Nanti aku bagi point-point aku letak tanda heart aaa, cantik sikit. Sambung balik. HeartBeat ni, banyak gak tawaran menarik macam:

♥ RM2 tiap affiliate (referral) yang berjaya dibawa masuk
♥ Sendiri beli barang, 20% jadi income
♥ Referral beli barang, 15% jadi income
♥ 4 sen (CPC) kat banner atau text link. Banner ada 4 jenis: Horizontal (728x90 dan 468x60); square (4 saiz dari 125x125 sampaila 336x280); vertical (2 je: 120x600 dan 120x240. 160x600 tak de); dan Text links – sebenarnya ikut suka korangle nak letak apa pun janji affiliate link korang tu ada.
♥ 5 hinggit tiap konstruktif feedback ke tokey. Agak-agak entri aku ni boleh masuk senarai tak? Aku nak hantar le nanti nak tengok juga apa feedback dari tokey.
♥ 3 Ringgit Malaysia kalau ambik bahagian dalam survey / poll.
♥ RM10 kalau bagi testimoni. Kena sertakan gambar dan minimum 300 perkataan bagi idea kreatif untuk 'unique gift'. Teringat lak aku kat satu afiliate sebelum ni yang bagi syarat kena bagi testimoni kalau tak duit tak keluar...
♥ Duit lagi doploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM300
♥ Duit lagi tigaploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM500
♥ Duit lagi limaploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM700
♥ Dah la. Banyak sangat nanti mengarut pulak jadinya...

Bila dah kumpul-kumpul, boleh buat pilihan sama ada nak amik cash atau redeem hadiah. Minimum limapoh hinggit je (RM50). Aku rasa berbaloi-baloi macam Amy Search cakap.



Nota Kemaskini Huahuahuahua:
Korang ni aku nengok kalau ada aja entri pasal Baucar Percuma ke; Contest ke; kat mana-mana blog; laju je korang serbu yek. Dua hari lepasnyer entri aku pos kat Innit tak sampai lima minit terus 10 nangs, tak pernahnya aku dapat sebelum ni.

Innit

Aku nak tweet pun tak sempat.



0 Comments

No comments:

Post a Comment

Tulislah apapun, aku baca...