Home » » Contest Pertama - Siapa Cepat Dia Dapat

Contest Pertama - Siapa Cepat Dia Dapat

Empayar Utama - Tuesday, May 24, 2011 : No comments

heartbeat Dua tiga menjak ni kalau berblogwalking, nampak le banner satu program tu namanya HeartBeat. Ini affiliate program yang tak payah bayar satu sen pun kalau nak join tapi dapat duit sama je macam 2 affiliate program yang aku pernah review sebelum ni. Beza yang kedua - program ni ada barang yang dipromosikan. Nak nengok klik gambar kaler pink belah kiri ni (don't wori la, aku tak pakainya affiliate link aku tu).

Aku lambat sket bertandang ke blog yang jengah blog aku sebab balik kampung cari durian lagi. Aku ni antu durian (bukan antu durian macam cerita pengembaraan Upin & Ipin tau).
durian koyok
Anak aku yang baru pandai nek basikal besar pun eksen jugak, nak belasah banyak-banyak. Sudahnya kena beli koyok tampal kiri kanan dahi dia. Cuti sekolah lagi...

Ok, balik pada tajuk asal cerita aku. Program ni wujud dari tahun 2006 kot kalau ikut pada laman utama dia.
heartbeat
Nak buat review kenalah masuk program tu kalau tak tulis pakai tangkap muat je, tak pasal-pasal kena tuduh buat fitnah lagi, padan muka aku. Bukak akaun dulu ngan HeartBeat baru boleh join dia punya affiliate program. Taip ajalah http://heartbeat.my/ ke; atau http://heartbeat.com.my/. Semua akan pergi ke laman utama. Kalau taip http://heartbeat.com pulak korang akan dibawa berjalan-jalan ke laman sign up.
heartbeat
Tu ntah bila lah agaknya Shopping Cart aku akan berisi.
heartbeat
Haaa... ini part paling best ni. Boleh buat contest ke benda ni? Aku register dapat 8 persen diskaun laku sampai 31 Mei ni (hehe da macam iklan chupchup la kan?) Sapa-sapa nak order guna voucher aku emel la kat aku nanti aku orderkan. Pastu aku pos balik kat alamat yang berjaya buat tempahan - percuma pos penghantaran. Voucher ni aku hadiahkan kepada penghantar emel yang ke 100 50 pertama. Waaa dah macam harga kat program affiliate, makin turun makin turun tapi bayar tetap kena bayar. Affiliate program HeartBeat tak yah bayar pun...

Syarat-syaratnya: Satu aja - 'as is what is basis'. Kalau mug; sompek ke, pecah ke time aku dapat, cam tu le aku pos balik. Sama le kalau benda lain. Senangkan contest aku? Cam hampeh je...

HeartBeat ni, eh lupa. Nanti aku bagi point-point aku letak tanda heart aaa, cantik sikit. Sambung balik. HeartBeat ni, banyak gak tawaran menarik macam:

♥ RM2 tiap affiliate (referral) yang berjaya dibawa masuk
♥ Sendiri beli barang, 20% jadi income
♥ Referral beli barang, 15% jadi income
♥ 4 sen (CPC) kat banner atau text link. Banner ada 4 jenis: Horizontal (728x90 dan 468x60); square (4 saiz dari 125x125 sampaila 336x280); vertical (2 je: 120x600 dan 120x240. 160x600 tak de); dan Text links – sebenarnya ikut suka korangle nak letak apa pun janji affiliate link korang tu ada.
♥ 5 hinggit tiap konstruktif feedback ke tokey. Agak-agak entri aku ni boleh masuk senarai tak? Aku nak hantar le nanti nak tengok juga apa feedback dari tokey.
♥ 3 Ringgit Malaysia kalau ambik bahagian dalam survey / poll.
♥ RM10 kalau bagi testimoni. Kena sertakan gambar dan minimum 300 perkataan bagi idea kreatif untuk 'unique gift'. Teringat lak aku kat satu afiliate sebelum ni yang bagi syarat kena bagi testimoni kalau tak duit tak keluar...
♥ Duit lagi doploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM300
♥ Duit lagi tigaploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM500
♥ Duit lagi limaploh hinggit kalau jumlah sendiri beli atau referral beli dalam sebulan melebihi RM700
♥ Dah la. Banyak sangat nanti mengarut pulak jadinya...

Bila dah kumpul-kumpul, boleh buat pilihan sama ada nak amik cash atau redeem hadiah. Minimum limapoh hinggit je (RM50). Aku rasa berbaloi-baloi macam Amy Search cakap.

Eerr... komen le sikit. Mana tau kalau aku hantar entri ni nanti siap ada supporting dokumen dari kengkawan (ekelehhhhh) nampakla benda ni aku publish. Bukan simpan buat perhiasan dalam lemari cam buku kerja sekolah 'mesti beli' dan kasut bola Aiman. Kuangkuangkuang kuang ajor tul haku nih...


related posts plugin for wordpress, blogger...
^_^

0 comments:

Post a Comment

Tulislah apapun, aku baca...