Home » » Nak Tumpang Populariti

Nak Tumpang Populariti

Empayar Utama - Thursday, January 5, 2012 : 22 comments

Ramai antara kengkawan yang pos entri luahkan rasa tak puas hati kat gambar sensasi espeseli gamba retis. Bila buat posting; apa yang ditulis biasanya adalah :

~ beranggapan retis tu berpakaian dan berposing camtu sebagai jalan mudah untuk cepat popular
~ luahan rasa tak puas hati kat retis tu sendiri macam tak sedar diri
~ harapan agar retis tu berubah.
Tapikan, di sebalik gambar gambar tak bley blah tu aku terfikir - eh pasal lak buat posting tentang Dhia ni yek? Kalau gambar tu dah tak elok takyah lah tolong pomot gambar tak elok retis tu. Jadi - antara kita ni kan; sebenarnya mengharap akan ada lebih banyak lagi gambar-gambar sensasi retis sebagai modal untuk buat entri lain nanti hahahahahah betul tak? Kan cerita sensasi retis antara yang popular jadi secara tak langsung blog yang buat entri pun akan dapat ramai pengunjung, kan, kan, kan... Belog pun nanti cepat popular.

Bek ngaku; korang ni suka ke tak suka gambar-gambar sensasi, seksi meksi retis-retis ni? AKU SUKA HAHAHAHAHAH ^_^ (Tak bek tipu tau)


Terperasan komen dari Seri pasal kotak jerit. Aku pun tak tau kenapa ShoutCamp letak 'Post Message Here' patutnya 'Tekan Butang SHOUT dulu'. Jadi bila tekan butang SHOUT akan kuar kotak yang macam kat bawah ni; pastu baru boleh jerit:


Selain dari CBox; FIBOX pun makin popular. Terkini Busuk.org pun bagi satu yang percuma. Peten sebijik cam FIBOX kalau berminat pergi ke http://shout.busuk.org. Aku tak siapkan linknya sebab program ni kengkadang buat pageload jadi lembab. Aku pilih ShoutCamp sebab dia linkkan avatar boleh kuar gambar.

Tapi janji pree, belasah jelah mana-mana punnnnnn....


related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

22 comments:

  1. bla wat entri psl retis,,cnfrm org rmai nk bce..HOT STUFF

    ReplyDelete
  2. shoutmix free da tutup kan.. ramai da mula berpindah shoutbox.. ishoutbox pun terkenal gak. tp rasanya cbox bes lg.

    ReplyDelete
  3. malas nk crita pasal retis.....
    dah ramai sangat yg buat kan...
    lagipun...bukan die baca blog kita pun.....

    ReplyDelete
  4. tapi shoutcamp macam cbox kene tiap kali isi semua.hihih..aah busuk sejibik macam fibox gak.best2.

    ReplyDelete
  5. saya tak suka gambar seksi..hihi..;P

    suka tengok je..

    ReplyDelete
  6. tak perlu berpakaian seksi utuk populariti

    ReplyDelete
  7. biasalahhhh nak up traffik... sebab org2 kita mmg nakkkkk sangat tgk2 cerita howt ni... kan? hehehe

    ReplyDelete
  8. saya pun x suka post bnda yg sama...bosan baca...

    cmtu jgk, tgk ramai blogger tabik kt blogger otai mcm B** dan len2...tp sy x listkan sebab...errmm, bkn eksen...nak mengotaikan blog yg org len x rasa otai mcm empayar ni..(ikhlas tau) =)

    drama yang realiti

    ReplyDelete
  9. sebelum nih , ramai blogger pakai shoutmix (including me) , tapi sejak shoutmix kena bayar , macam2 box yang eyja jumpa (cbox/fibox etc) bagus jugak shoutmix berbayar , box lain boleh bertapak naik , kahkah :) whatever it is , for me , shoutmix is the best lah :) #nyampukk satt# :D

    ReplyDelete
  10. wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  11. dah berita sensasi semua nak amek taw..haha kadang2 ketinggalan je...tulis tp xletak gamba xsensai kot..
    macam nak bertukar ke fibox je....tp ishoutmix pun oke...konpius jap..banyak lak pilihan.

    ReplyDelete
  12. ahaa .. klu xde retis kompem xde melodi, glksi, hits tv bla bla blaa~ ^_^ temasuk lah blog yg retis2 .. ngeh3 ..

    ReplyDelete
  13. tak kesahlah shoutbox ke,cbox ke dan box..box lain yang penting ada box untuk blogger meninggalkan jejak mereka...

    ReplyDelete
  14. tau xpe..
    belasah je yang mana2 yang berkenan di hati..

    tapi sampai sekarang masih tak berkesempatan nak ambik yang baru..haish

    ReplyDelete
  15. hihi besa lah bila citer pasal retis pasti nya blog tu akan jadi tumpuan..nak pulak kat buat gosip psai retis...

    saya masih kekal dgn fibox sbb dulu nak guna shoutcamp tapi tak pandai ejas saiz...hihi

    ReplyDelete
  16. SM pon suka entri hot2 pasal artis..tapi x minat nak tulis dlm blog..hehe

    eh2 wah ada gmbr sm lah..ahak3..

    popular jap..erkk!

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...