Home » » Bloglist Masih Belum Siap

Bloglist Masih Belum Siap

Empayar Utama - Saturday, April 6, 2013 : 10 comments

Senarai bloglist aku tak meriah. Dulu aku ada mintak kat perenggan keempat; sapa-sapa yang berminat aku akan tambah.

Siang tadi ni aku fikir nak blogwalking bermula dari senarai bloglist sendiri. Aku cuba promot 7 yang terakhir tu di sini:



Tahun 2013 ni hyz nampak kurang berblogging, cuma 5 pos aja berbanding tahun sudah. Belog dia memang rojak sama je cam aku punya. Haraple ada update terbaru dari dia :)

Tak seperti tahun 2012 di mana Ku Syida rajin buat posting dari bulan Feb hinggalah bulan raya. Tapi tahun ni bulan Mac sunyi sepilah... Tak pasti sama ada kursus 'forensic science' yang dia ambil terlalu mencabar (hahahahahah) atau kini bersama Fik (ish lupa laaaa, selamat bertunang yea) membantutkan aktiviti belog; hanya tuanpunya diri yang boleh jawab.

Anak Wak MaiL nih berbelog awal dua bulan dari aku dan aktif sepanjang tahun 2011. Tahun 2012 hilang 3 bulan sebelum dia pos 3 entri bulan Julai dan hilang semula setengah tahun. Tahun ni ada satu pos bulan Feb dan aku harap dia tak berhenti berbelog. Ke dulu ilang 3 bulan, pastu 6 bulan, dan kali ni nak cukupkan 9 bulan? Erkkkk apakah...???

Aku harap tugas sebagai penyelamat tidak menghalang YOTOKUU dari terus berbelog. Aku rasa dia juga antara insan terpilih yang mensyukuri peluang kedua yang dianugerah Allah. Aku doakan dia sihat sejahtera hendaknya.

Antara belog yang ada banyak 'theme header' tak kurang dari lapan header blog dia. Baguznet ni kecewa sebab 'bandwidth exceed limit' lepas entri terakhirnya tentang GA Remy bulan Feb lalu. Sekarang belog dia dah boleh bukak tapi di 'home page' ajalah. Kalau dia ada 'backup' entri-entri lama atau 'link'kan kat mana-mana 'feed' program, rasanya boleh re-post semula. Aku tak dapat tolong sebab aku pun tak tau pasal ni.
Minggu terakhir bulan Mac masih boleh akses tapi sekarang 'blog has been removed'. Aku pernah promot belog asal dia masa Aku Tak Tau Nak Letak Tajuk Apa :
Belog yang ini pun 'has been removed'... Mungkin tuan belog lebih konsentret kat zulaeriazz.my hingga terabai dua belog tu.


Entri sebelum ni adalah pada 21 Disember 2012 tapi dalam bloglist aku entri yang ditangkap ialah 'setahun lalu'. Dan walaupun ada entri baru serta penjelasan dari Pencari Allah; bloglist aku tetap 'setahun lalu'...

Camana ni aaaa?

related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

10 comments:

  1. bila laa blog jaja nk tertempek kat tepi nie.. :p

    ReplyDelete
  2. erkk, no komen =) hehehe
    ~dtg jenguk dan follow sini ye

    ReplyDelete
  3. cuba cek url yg disave..kadang2 tak boleh letak tanda / diakhir url..

    ReplyDelete
  4. Masalah juga cam tu, cuba letaka blog KA dalm bloglist tu jadi tak hehehe

    ReplyDelete
  5. blog akak tak ada ker..?

    p/s heheh nak kempen bendera parti tu..bkn nasi lemak.

    ReplyDelete
  6. wah!!! nak kena pi terjah semuanya..... mesti menarik hati.....

    ReplyDelete
  7. Kesibukan dunia memang melelahkan. Terima kasih atas sokongan encik @Empayar Utama :)

    ReplyDelete
  8. haaa..cuba try letak test blog cik puan suriaqistina dlm bloglist empayar ni. hehehehehe

    ReplyDelete
  9. terima kasih masukkn blog mas jugak ^^

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...