Home » » Entri Tak De Tajuk Sebab Aku Pening

Entri Tak De Tajuk Sebab Aku Pening

Empayar Utama - Tuesday, August 16, 2011 : 17 comments

Lepas pukul satu tengahari semalam kepala aku rasa berat, mata pening berpinau. Memula tu gi jenguk blog faTIN NORALBAniaH__baniE. Lama betul aku sangkut kat situ sebab ada link ke satu lagi personal blog yang entri-entrinya seperti dok kondem satu pihak aja (yang betulnya aku lama kat personal blog tu le). Nak kata personal diary tak juga sebab blog tu dia publish kat public siap letak iklan nuff lagi tu. Gaya persembahan ayat-ayat entrinya dah lebih kurang sama macam satu blog mak cik Al-Wuzara yang asyik persendakan Islam. (Apakah... ish bulan puasa ni celupar lak mulut aku)

Sorilah yea aku tak bagi link kedua-dua blog tu sebab buat apa aku promot benda tak elok. Kalau nak tengok kena bukak page faTIN NORALBAniaH__baniE. Kredit aku untuk faTIN.

Dah tu jengah ke blog Muhammad Burn. Profil dia banyak persamaan dengan aku cuma aku bukan cikgu la hehehe. Dari sepuluh gambar yang ada, memang yang terakhir tu buat mata aku makin berpinau. Kredit jugak untuk Cikgu Burn. Kalau korang malas nak ke sana; ni ha gambar yang aku maksudkan:


Gambar ni pada aku tak boleh masuk senarai ilusi sebab ia sebenarnya bukan imej statik. Ni contoh imej statik (kiri) dan animasi (kanan) yang gunakan .gif:

gamba x kuar ke?

Camanapun, misi menyelamatkan Sasuke blogwalking semalam berjaya membuat aku terus tak dapat bukak komputer sampaila sahur tadi. Hampeh tul.


Selamat Hari Raya IdilFitri Maaf Zahir & Batin dari EmpayarUtama






Updated 9.25 pagi: Haaa kan masih pening; kiri kanan pun salah huahuahuahua...


.
related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

17 comments:

  1. pening tengok wanita itu..

    gmbr kedua mmmm..!

    ReplyDelete
  2. musim demam, saya pun dok pening lalat lagi ni.. tgk gambar kat blog ni bertambah pening.. :p

    ReplyDelete
  3. Salam;
    akupun dahlah mata aku ada masalah..

    ReplyDelete
  4. thanks!!!da jadi da:)
    b4 ni buat pakai cara ke3 mcm haremmm je:)

    ReplyDelete
  5. fening....tgk gamba tuh...rase loye pun de gak...

    ReplyDelete
  6. http://fanialulaby.blogspot.com/2011/08/thanks-tuan-empayar-dan-cahaya-cinta.html

    KHAS BUAT ORG BAIK:)

    ReplyDelete
  7. ekeke.. tokan tak tau nak komen? saya laaaaaaaaaaaaaaagi laa tak tahu..

    :p

    ReplyDelete
  8. Assalam.
    Aku pun jadi pening sama...

    ReplyDelete
  9. ya hamp0nnn..gamba pompuan tuh....fenin laaa...ayoo

    ReplyDelete
  10. @semua;
    hehe da kurang sikit pening pala nih

    @faTIN NORALBAniaH__baniE;
    makasih, terharu biru sey... :)

    ReplyDelete
  11. mak cik Al-Wuzara yang kedua plak muncul..hmm,bulan puasa cam ni pun masih ada yang berbuat demikian..

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...