Home » » Koleksi Gambar-Gambar Panas

Koleksi Gambar-Gambar Panas

Empayar Utama - Friday, February 3, 2012 : 43 comments

Korang ada? Aku ada tapi cerita ni tak elok untuk kanak-kanak bawah umur sebab memang tak sesuai. Kalau kat rumah aku memang seboleh-bolehnya jauhkan dari anak-anak; bahkan orang dewasa pun kena pandai-pandailah kawal.

Kalau boleh sorok memang aku akan sorok dari budak-budak. Sekarang ni
apa benda pun dah tak de tapis-tapis lagi dah tapi mak aku guna juga penapis kalau perah santan ke; perah limau ke... Perah kain masa bilas baju je mak tak pakai penapis.

Okeh mari nengok koleksi gambar-gambar panas yang aku ada. Kalau terlebih sangat dan terlalu menjolok mata jangan lupa tegur aku tau :


V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


4 jam bergelap lepas Raya Cina

Tak boleh alih, kat dapur...

Tepek tapak tangan bergegar wooo

Mandi air panas seyyy...

Tak boleh tak ada, masak megi...

Jangan masukkan tangan aaa


Sebelah ni gambar yang paling buat aku panas. Dah empat kali dah hantar kat worksyop. Semalam tokey worksyop tu kata "Da oke dah tak de problem punyalah". Perghhh baru jalan 23 km temperature naik lepas separuh tu; jalan lagi sepuluh km terus jadi camni... Hampeh tullaaaaa...

Abang Gilamofied boleh tolong tak?

Errrr, korang kalau nak "koleksi gambar-gambar panas" yang lain korang google sendiriklah yea ^_^
related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

43 comments:

  1. radiator ada bocor kot atau water pump rosak ...

    ReplyDelete
  2. haha..

    ok..jaja tergelak..tengs~


    emm panas tu mn kn sama dgn panas di neraka kelak kn..jauhkan ya Allah!

    ReplyDelete
  3. huhu..panassss

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. errr, panas nyerrr....hehe...salam maulidurrasul..jom selawat banyak2... =)

    ReplyDelete
  5. adoii..panasnya,,terbakar sungguh..haha

    temp naik??bahaya tu..hihi

    ReplyDelete
  6. iron tu kalau kena kulit baru betul2 terasa panas nyer...:D

    ReplyDelete
  7. ops !!!!
    panas nyer, sampai sakit mata remy !!!!
    sampai hati empayar....

    ReplyDelete
  8. okehh panas nihh ! rasa mcm mndidih plak skang nie, wakakaka... sabor jela :p

    ReplyDelete
  9. Empayar Utama apa yang panasnya? tak panas pun cuaca kat luar rumah ni lagi panas... :)

    ReplyDelete
  10. panas hot menggelegak sangat! ouch~ wakaka.. :D

    ReplyDelete
  11. for the first time.. misz domu bca skli dah fahamm..

    amazing!! superb duper hot!!!

    Hot!!! t tmbah cerek ats dapo gak..heheh..grau2 jer

    ReplyDelete
  12. cik aya tag awak join segmen

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

    ReplyDelete
  13. Sebenarnya panas hati kat worksyop yang buat kerja sambil lewa. Yang lain tu penyeri belog je ^_^

    ReplyDelete
  14. tengok gambar panazz yang last sekali tue teringat pulak kejadian bawak kereta sampai berasap-asap engine sebab temperature terlebih sudah..haha

    ReplyDelete
  15. hohoho...memang panaslah..suspen tul tajuk hahaa

    ReplyDelete
  16. mmg cukup panas bro.. *gettin' hot in here, hukk...

    ReplyDelete
  17. mmg panas sesangat tu.huhu
    Mintak tolong abg khairul~ :D

    ReplyDelete
  18. try je tnya abg k.rol tuh..pakar vrom vrom..hihihi

    ReplyDelete
  19. Passed by… NICE BLOG! Real Support for your ads! =D. Don’t forget Suport back .Thanks a lot !=D

    ReplyDelete
  20. ni cukup panas tak untuk buat telur setengah masak?

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...