Home » , » Suatu Petang Di Tepian Pantai

Suatu Petang Di Tepian Pantai

Empayar Utama - Monday, July 2, 2012 : 8 comments

Ishhh cam pak menteri betul sibuknya aku minggu lepas. Pun sempat pos satu cerita je pastu sibuk balik. Berulang alik ke kampung halaman yang tercinta sebab setelkan dua tiga hal pasal tanah serta bil-bil berkaitan (errr, yang ni aku stop takat ni je, tak ley kongsi cerita hehe).

Gambar sebelah aku cilok cerita kat
Pontian dulu. Berlatarbelakangkan Marrybrown sebab semalam kitorang selibret harijadi Aiman. Yang betulnya dah lepas 4 hari tapi hari sekolah, dan aku memang tak sempat. Jadi semalam buatle di Pontian bersama kaum keluarga. Tajuk memang ada lari sikit dari cerita hanya disebabkan Marrybrown ni memang mengadap pantai hehe.

Jom tengok gambar je yea (nak ajak makan dah abis ^_^)
Sabar menunggu yang lain.



Separuh je. Yang lain sibuk main kat dalam bilik...



Grup kami tak ramai. Cuma 4 keluarga dalam 25 orang je. Itupun tak semua ada - korum tak cukup der... Tapi dalam Marrybrown tu ramaile. Kek bagi kat budak-budak yang ada kat dalam pun tak cukup.

First time nih buat kat luar dan pihak Marrybrown sediakan mascot, beberapa permainan dan sediakan hadiah buat budak-budak tu. Terima kasih banyak-banyak buat warga Marrybrown Pontian yang sudi sponsor serba sedikit serta beri layanan yang terbaik :)


related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

8 comments:

  1. salam;
    sekali sekala sambut kat luar seronok jugak!!.

    ReplyDelete
  2. yg mana satu birthday boy nie?

    selamat hari lahir aiman.


    owh meriah jugak yer buat sambutan hari lahir di MB. selalu eyza tgk org buat kat mCd dan kFc jer.

    ReplyDelete
  3. tak semua tempat ada merrybrown ni.penah try sekali je kat stesen bas alor star...hehee
    setelkan hal tanah?fade up berulang alik ke pejbt tanah.xpnh2 setel pun urusan,ada je yg sangkut.menyampah pun ada tapi kena selesaikan jugak..huhuu

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi utk aiman......
    jadi anak yg baik dan soleh ye......

    ReplyDelete
  5. tetiba.. saya pun Aiman jugak---> sila sambut besdey saya...hahaha

    cam beznya sambut besdey anak2 kat luar..saya nak wat jugak gitu..tapi sayang takde anak lagi..hehehe

    ReplyDelete
  6. dkna dulu tak ada pon sambut besday macam nie..anak-anak sekarang beruntung kan..apa nak, pasti mak ayah tunaikan..mesti aiman,hepi sangat waktu nie.

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...