Home » » X-Files - Paparan yang jarang kita nampak

X-Files - Paparan yang jarang kita nampak

Empayar Utama - Thursday, August 4, 2011 : 6 comments

Ni nak kongsi paparan yang aku dan korang sendiripun tak selalu nampak:

Tengah godeh iklan (jumpa kat blog @Ku @d@L@h Aku) keluar pulak yang ni. Tapi benda tu sebenarnya untuk iklan dalam iklan.

Ada beberapa blog/website keluar benda alah ni masa tengah syok blogwalking

Aku pun tak tau kenapa selalu na web Mak Lagenda keluar cam ni, hehehe.


Nuffnang pun puasa...

Dulu x cam ni, 2-3 menjak je nih.

Ini keluar kat blog Kak Pah pada 16 Julai 2011. Terima kasih yea Kak Pah.

Muka depan Utusan hari ni, aku ada sentuh Sempena Hari Guru tengah bulan Mei lepas. Sekolah kat Kedah tapi berkampung kat JB tiap ujung minggu. Sapa bayar kos pergi balik tu?

Tumbang melintang tengah jalan semalam kul 3 petang, depan Sekolah Agama timpa pondok bas... Nasib tak de budak-budak kat situ.

Akhirnya... Aku baru perasan ni sebab turun bandar JB pagi tadi . Nak tau cerita dia bukak balik Mystery Shoppers bulan Feb 2011.

Eh! Tak perasan da bley cashout lorrr...

.
related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

6 comments:

  1. dua tiga kali scroll atas ke bawah ke atas ke bawah...baru lah paham entry ni...

    ReplyDelete
  2. @ kpah k-poh; ish Kak Pah ni... Ini belum lagi entri Wordless Wednesday. Aku tumpang kredit tuu...

    ReplyDelete
  3. tang mana nak citer ni ek... x-files btul laa...

    ReplyDelete
  4. @Ratu Satin;
    kat bazar ramadhan skang nih meriah betul ngan derma sekolah tahfiz... suratkhabar keluarkan cerita tu pun sampai 3 hari tak ada perubahanpun...

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...