Home » » Ehhhh Dah Menang Ke?

Ehhhh Dah Menang Ke?

Empayar Utama - Friday, February 15, 2013 : 19 comments

Siang tadi dalam kotak surat ada satu pesanan dari POSLAJU suruh ambik barang kat Larkin. Jenuh juga mikio siapa agaknya bagi aku hadiah sempena Raya Cina (tak pun hadiah Valentine kuangkuangkuang ^_^).

Bila nengok nama pengirim 'Remyhazza' alamak, alamak - dah menang ke? Baru je Abang Remy
hapdet Bloglist dia 3 jam tadi. 2nd Year Ohsem Anniversary pun baru separuh bulan, lom habis lagi.







Bukak-bukak je kan, jeng jeng jeng:


Terima kasih yea Remyhazza atas hadiah dan tanda ingatan buat putera bongsu saya. Jasamu ku kenang. Terharu sebab kita hanya kenal melalui belog saja.

Buat Remy dan kengkawan yang tersinggah; meh nengok dan dengar apa pesanan Ashraaf:



related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

19 comments:

  1. he3.... besarnya dia nganga....... comelnya ashraaf...
    semoga membesar menjadi anak yg soleh..... Amin

    ReplyDelete
  2. line x ok...gambar tak keluar...nanti saya mai komen lagi...

    ReplyDelete
  3. tahniah2.osem adiahnya.tu set makanan bayi tau, ko jangan memandai pegi buat guna makan tengahari kang hahaha

    ReplyDelete
  4. pinjam set pinggan tu nak main masak2 ^_^

    tahniah..

    ReplyDelete
  5. Salam..alamak x dapat nak tengok la,laptop prblem la plak..adussss,ape pun set pinggan tu jangan di buat pinggan terbang ye..hu hu

    ReplyDelete
  6. Tahniah EU..semoga ashraaf menjadi anak yang soleh.. :)

    ReplyDelete
  7. guna google tranlater pun tak mampu terjemah apa ashraf cakap...hehehe..cuhmey nya mata...mata galak..hehehe.. btw, adik misz domu pun nama asyraf.. ejaan je lain..

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas pandangan dan doa kengkawan semua :)

    ReplyDelete
  9. cutenye baby...

    bukan tak aktif...cuma kecewa...blog tu diserang malware dan takde siapa boleh tolong saya buangkan... :'(

    ReplyDelete
  10. wooo set pinggan sudu garpu cawan....
    hmm hmm da faham da ape Ashraaf pesan, die suh mama Ekin buat ayam panggang black pepper taruk kat set pinggan tu..
    mimik muke die penuh perasaan.. XD

    ReplyDelete
  11. Terima kasih @SiManis; @Fea Sakura; @MaYa MustWany; @khairul hassan

    Errrr @SiManis - mana ada Malware, ok je guna IE, Chrome & Mozilla. Cuma script pengomen tu rasanya ada masalah...

    ReplyDelete
  12. remy memang seorang sahabat alam maya yg terbaek...

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...