Home » , » Misteri Yang Belum Terungkai

Misteri Yang Belum Terungkai

Empayar Utama - Saturday, October 11, 2014 : 5 comments

Memang 'misteri'. Ngalahkan misteri kehilangan pesawat MH370. 'Misteri' tapi tak berapa seram jadi sesapa buleh baca pukul berapa pun walau sedang berhibernasi.

Cenggini.

Bermula tiga hari lepas campur hari ni tetiba je ada banyak, sembilan
semuanya CPUV yang melekat. Itupun aku baru perasan bila bukak Nuff petang tadi. Sebetulnya tiga jenis iklan jah. Agaknya sebab aku letak tiga jenis kod iklan (LARGE REC; LEADERBOARD; dan SKYSCRAPER); jadi advertisers pilih tiga-tiga jenis tu kot untuk promot iklan mereka. Aku tulis 'misteri' sebab point-point kat bawah ni :

1. Belog memang jarang sangat berhapdet. Tahun ni cuma satu pos masing-masing bulan Feb, April dan Jun; lima pos bulan Mac; dua pos bulan Mei; dan setakat hari ni ada empat pos campur yang korang tengah baca. Jumlah 14 entri jah.

2. Tiga bulan lepas aku langsung tak pos entri (Julai, Ogos dan September) tapi CPUV tetap ada untuk tiap bulan.

3. ALEXA takyah citer. Lebih seploh juta nasib baik masih ber'ranking' hahahahahah.

4. 'Daily pageview' merosot tak jejak dua ratus sehari. Bulan lepas ada 6,832 'pageviews' atau lebihkurang 227 'daily pageview'.

5. Akaun Nuff baru tengok ari nih. Tak ada 'Polls'; tak hapdet 'Survey'; dan 'Rating' untuk tiap satu kod iklan cuma satu bintang jah... Kalau masuk rancangan realiti tv dah lama kena singkir ahahahahah.

Yang aku pasti cuma dua benda. Pertama - ada status 'Glitterati' yang aku sendiri tak tau nak buat apa. Kedua - belog aku rojak (bebas) tak terbatas kat satu-satu topik tertentu. Aku pun tak pasti benda-benda ni membantu ke tidak dalam AFUNDI penilaian untuk dapat CPUV. Camana pun makasih bebanyakler kat Nuff yang tak lupa kat belog nih :)


Jangan lupa layan animasi terbaru dari Les' Copaque Production ya.

Makanya, ada sapa-sapa yang boleh tolong rungkai 'misteri' ni tak?

related posts plugin for wordpress, blogger...

^_^

5 comments:

  1. wah,tahniah!untungla..saya baru dua kali dpt CPUV..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeeee tahniah juga sebab Cikgu dapat juga, kannnn :)

      Delete
  2. assalamualaikum EU

    mmg misteri tiba2 nuff kasi cpuv sampai berderet2..ayie pun terkejut mula2 tapi lantak la kira rezeki la nih..haha

    ReplyDelete
  3. misteri ke-6: Iklan Nuffnang tak keluar... dan bintang Skyscraper takde langsung... saya lalui misteri tersebut? ape sal ek?

    ReplyDelete

Tulislah apapun, aku baca...