Home » , » Promosi Disember GDeal

Promosi Disember GDeal

EmpayarUtama - Thursday, December 2, 2021 : 2 comments

Sepanjang Disember 2021 ini GDeal membuat beberapa promosi untuk produk jualan barangan mereka. Bolehlah dikatakan sebagai promosi hujung tahun. Syaratnya mudah saja, kena masuk (login) laman web mereka untuk menikmati tawaran yang dipromosi.

Tidak kurang dari 12 promosi yang ditawar oleh GDeal. Ini tidak termasuk promosi penghantaran percuma untuk pelanggan
sekitar Penang. Maklumat lanjut tentang promosi ini ada di senarai ke 13 di bawah ya.


Mari lihat promosi menarik dari GDeal, manalah tahu ada yang belum pernah dengar atau sebelum ini tak tahu yang kita boleh berbelanja terus melalui laman GDeal :

Jika anda memang pembeli tegar shopee, boleh bandingkan harga yang ditawarkan sebelum membuat keputusan (klik imej untuk ke produk page Shopee) :
NEUTROVIS Bosch Thermos Sofa Chairs Curtains Dressing Tables Computer/Study Tables General/ All Products

Berbanding shopee, buat masa ini tiada stor GDeal di dalam laman web lazada, akan tetapi produk atas nama GDeal ada di dalam pasaran Lazada.

Di bawah ini antara produk yang ada di Lazada :

GDeal juga mengambil bahagian dengan menempatkan Official Storenya di PGMall; laman 'shop online' tempatan milik Malaysia. Anda boleh buat perbandingan harga empat platform ini: GDeal - Shopee - Lazada - PGMall.


Marilah kita sama sama memberi sokongan kepada PGMall. Daftar di sini.
2 Comments

2 comments:

  1. Replies
    1. Iyalah mamapp. Sebenarnya bab promo promo ni, anak bujang saya yang buat. Kalau tengok ayat ayat dia ada beza dengan entri-entri pos saya.

      Delete

Tulisle apa pun, aku baca ^_~